AIR GUITAR BELGIUM en JÄGERMEISTER verenigen de krachten om het wereldrecord van grootste groep tegelijk spelende airgitaristen te verbreken. Zin om deel uit te maken van dit historisch moment? Kom ons 23 april 2011 versterken op het GROEZROCK festival! Om deel te nemen, kunt u zich hieronder inschrijven of op 23 april ter plaatse tijdens het festival aan de JÄGERMEISTER stand.

De eerste 3000 ingeschreven deelnemers kunnen, indien ze dat willen, voor de som van 1 Euro het fantastische Event-T-shirt ontvangen. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar « Music for Life » van Studio Brussel. Let wel : de inschrijving is gratis, maar de toegang tot het festival is betalend.

De wereldrecorpoging is geplant op 23 april, net voor de headliner van het festival. Niemand twijfelt eraan dat op dit uur en podium er een maximum deelnemers bereid zal zijn om gedurende 60 seconden het beste van zichzelf te geven op zijn of haar Air Guitar, en op die manier het huidige australische wereldrecord uit 1983 te verpulveren en België zo het imago van een verenigd, open en actief land te schenken.

  1. Ik betaal 1 Euro om het T-Shirt van het evenement te ontvangen
    Ik betaal niks en wens het T-shirt niet te ontvangen