Neem dan deel aan de prefinale van het
Belgisch kampioenschap AIR GUITAR


Hoe word je een echte rockster zelfs als je geen enkel muziekinstrument kan bespelen ? Wil je, al was het maar voor even, de krijsen van de groupies horen, die alles zouden geven om je aan te raken. Of in trance geraken en gitaarsolo’s met je tanden spelen ? Dan is er maar één manier om je droom te verwezenlijken : het Belgisch kampioenschap Air Guitar.

 

Je hoeft zelfs geen gitaar te kunnen spelen want er is maar één regel : je gitaar is onzichtbaar.

 

Iedereen kan deelnemen, ongeacht leeftijd, geslacht of nationaliteit. Je komt met een muziekfragment naar keuze dat niet langer is dan 60 seconden (Killing in the name, la Grange, Foxy Lady…).

 

Een jury geeft vervolgens punten en beoordeelt niet alleen je prestatie op het podium maar ook je air attitude en je techniciteit. Laat ons versteld staan en have fun !  

  1. (vereist)
  2. (vereist)
  3. (vereist)
  4. (vereist)
  5. (vereist)
  6. (vereist)
  7. (vereist)
  8. (vereist)
  9. Gelieve aan te duiden aan welke ronde(s) je wenst deel te nemen
  10. Door dit vak aan te kruisen, verbind ik er mij toe aanwezig te zijn op het tijdstip dat me later meegedeeld wordt, met een muziekfragment van maximum 60 seconden en uitsluitend op CD. Ik verklaar me uitdrukkelijk akkoord afstand te doen van portretrechten en deze rechten over te dragen aan Crazy Planet voor eventuele fotoreportages of video-opnames die ter gelegenheid van dit evenement gemaakt worden. De winnaar van een prefinale gaat automatisch door naar de finale van het Belgisch kampioenschap. De plaats en de datum hiervan worden later meegedeeld. De winnaar van de finale vertegenwoordigt België op het Wereldkampioenschap Air Guitar dat in augustus in Finland plaatsvindt. Ik neem deel aan het kampioenschap op eigen verantwoordelijkheid.