air guitar beligium, air guitar belgique

WORLD CHAMPIONSHIP 2012 (Oulu-Finland) Final Day


AIR GUITAR WORLD CHAMPIONSHIP OULU 2012!!! Day 2


AIR GUITAR WORLD CHAMPIONSHIP 2012 OULU DAY 1


THE CHAMPIONSHIP FINAL BEST OF


TELEROCKBIES is de nieuwe belgisch kampioen Air Guitar!!!

De winnaar van de voorronde op het Inc Rock festival in mei, Bryan ATOINE alias “TELEROCKBIES” uit Elsene is de trotse winnaar van het JAGERMEISTER BELGISCH KAMPIOENSCHAP AIRGUITAR 2012!!! Al van bij de halve finales onderscheidde deze buitenaardse kameleon zich door zijn uitmuntende combinatie van techniek en ‘Airness’ om uiteindelijk onze belgisch kampioen Air Guitar 2012 te worden. Op enkele armlengtes, SABINESKI die uitbundiger was dan ooit en de excentrieke AIRCULATOR. Overweldigd door emotie keerde TELEROCKBIES terug van het Spa Tribute Festival, met een schitterende GIBSON SG gitaar op de rug en een vliegticket op zak om ons land op 25 Augustus te gaan vertegenwoordigen in het finse Oulu. Wij hopen samen met hem dat hij zal slagen in zijn missie om te herbewijzen dat belgië tot de elite behoort van de Air Guitar wereld!!!

Het volledig klassement van de finale van het belgisch kampioenschap 2012.

1er TELEROCKBIES (Ixelles)
2ème SABINESKI (Kortrijk)
3ème AIRCULATOR (Lille)
4ème SERJ OBDARJKAN (Liege)
5ème FLEKJACK (Gent)
6ème BILLIE LEE STONE (Namur)
7ème TATIDOUDREY (Stoutmont)
8ème THE IRON MAN (Antwerpen)


FINAL TEASER!


ALEXX ROXX OVERWINT, MAAR FLEKJACK GAAT NAAR SPA!!!

Net zoals vorig jaar sloot de voorronde in Gent het seizoen af van het belgisch kampioenschap Air Guitar in een kolkende sfeer. Vijftien locale kandidaten gingen voluit voor hun kansen, maar dat was zonder één zekere antwerpse furie gerekend! ALEXX ROXX kwam, zag en overwon en behaalt de finale voor een derde opeenvolgend jaar nét voor een andere gekende MC Flash. Maar het is uiteindelijk de derde, FLEKJACK, die als eerste lokale held eindigde, die de eer krijgt om zijn stadskleuren te gaan verdedigen tijdens de grote finale op 7 juli op het Spa Tribute Festival. Jammergenoeg moesten we vernemen dat ALEXX ROXX en Mc Flash er wegens prive en professionele redenen niet bij kunnen zijn. We verwachten jullie over 4 weken in grote getale voor de finale van het JÄGERMEISTER BELGISCH KAMPIOENSCHAP AIR GUITAR 2012!!!


HERCULATOR overtuigt iedereen in Mons!

Dit week-end ging de bergense voorronde van het Jägermeister Air Guitar kampioenschap door in bijna ondragelijke hitte. Bijna 20 kandidaten waagden hun kans, waaronder enkele speciale gevallen! Eerst en vooral kon de lokale held ILLUVATAR, die de voorbije twee edities won, kon zijn kunstje niet herhalen en werd vijfde. Net voor hem, nog een AirGuitar kampioen : MISS ISSIPY (vorig jaar winnaar in Brussel) raakte tot haar grote ontgoocheling niet op het podium.
Wel op het podium, op de derde plaats MISTER FLOG die hier vorig jaar tweede werd. De grote verassingen kwamen dus van de eerste twee! Na een vijfde plaats vorig jaar en een vierde plaats in Luik eerder dit seizoen werd SKINNY SLASHY een mooie tweede. Hij kwam slechts enkele punten tekort om een zelfverzekerde HERCULATOR te verhinderen, zich
te kwalificeren voor de grote finale in Juli Opgelet, vogende week de voorlaatste voorronde van het belgisch kampioenschap, zaterdag in Leuven …


BEST OF INC’ROCK 2012!!! AMAZING!!!


The Iron Man wins @ De Rots !!!

De zevende voorronde van het belgisch kampioenschap AirGuitar bracht ons zaterdag naar Antwerpen, waar we voor de allereerste keer DE ROTS aandeden. De sfeer zat er meteen volop in en het publiek liet zich horen om de niet minder dan dertig kandidaten op het podium luidkeels te ondersteunen. Op het einde van een compleet geflipte avond, trok The Iron Man aan het langste eind nét voor een vaste waarde in Antwerpen : Mc Flash De derde plaats op het podium werd betreden door de oversympathieke LOWIE! Alexx Roxx, winnaar van de 2 vorige edities in Antwerpen, kon er dit week-end jammergenoeg niet bij zijn, maar beloofde ons zijn finaleplaats te komen verdedigen tijdens de voorronde in Leuven, op zaterdag 2 juni aanstaande. Volgende halte, nu zaterdag te Mons Opgelet, dit is de laatste voorronde in Wallonië!!En gezien de inschrijvingen via het net, kondigt deze zich als grandioos aan!