Het belgisch kampioenschap AirGuitar zette zaterdag zijn tournee verder richting Vlaanderen, hierbij was Kortrijk als eerste aan de beurt.De sfeer zat er, zoals gewoonlijk, meteen goed in en de strijd tussen de vijftiental kandidaten kon Beginnen.
3 onder hen gingen door naar de finale en hierbij werd “Shagrath” bij zijn tweede deelname geheel terecht derde. De grote verassing was echter de winnaar van de avond, omdat het namelijk om een tot-voor -kort geheel onbekende winnares gaat! Een stomende Sabineski graaide zelfberaden en resoluut de titel weg voor de ogen van de gedoodverfde favoriet Shred ast’Air, de winnaar van vorig jaar. Het gerucht doet de ronde dat er voor de finale in juli een bus ingelegd zal worden vanuit Kortrijk met supporters , maar ook mensen die haar zullen bijstaan tijdens haar concert !!
Alle informatie over de grote finale van het belgisch kampioenschap Air Guitar wordt trouwens onthuld tijdens de volgende voorronde, volgende week op het INC ROCK festival te Incourt …